JoomlaLock.com All4Share.net


2020-tól, Videós és ONLINE tanulási lehetőség!

AZ IDŐ ELÉRKEZETT!

A mai naptól nem kell várnod a csoportok indulására, hiszen itt a zárt csoportban indul VIDEÓS tanulási lehetőség, vagyis ONLINE oktatásom havi csomagja. Ebben a formában, a tőlem megszokott tematika mellett követhetitek végig a kiválasztott témakört.

MÓDSZER:

A tanulási módszer roppant egyszerű lesz. A jelenleg már fent lévő filmek mellé, folyamatosan, egyre több friss faragásokat bemutató videót töltök fel, alap és középfokon. Jönnek a vegyes dinnye faragások egyre erősebb, nehezebb, összetettebb feladatként, régi és új stílusban is. Bemutatásra kerülnek rendezvény felépítések teljes anyagként. Az évszakokat is követve a tök és retekfélék készítését, a figurák, fejek, arcok, madarak, halak faragását is megtanulhatod. Az alapvideókban nem csak megmutatom a vágásokat, de hangosan érthetően el is magyarázom nektek, kiemelten figyelve a hibalehetőségekre.

CSOMAG:

Az adott hónapot te választod meg, ami tárgyhó 1.-től következő hó 1.-ig tart. Ebben a csomagodban korlátlanul a nap 24 órájában használhatod a fent lévő teljes kép és hanganyagot.

Egy havi hozzáférés ára: 20.000Ft. / EUR –ban fizetés esetén a mindenkori árfolyam alapján

Kérlek, írd meg ezzel kapcsolatos észrevételeid, igényeid, véleményed, hogy a te / ti igényetekhez mérten tudjam alakítani az oktatófilmeket.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK:

Tekintettel a távolságra, külföldön dolgozóknak lehetősége van egyéni „személyes” ONLINE oktatást is kérni, amikor mindketten kamera előtt dolgozva szinkronba faragunk. Részleteket privátban egyeztetjük.

Ne feledd, az időt te határozod meg, utazás, szállásfoglalás és szabadságolás nélkül korlátlan tanulási lehetőséggel.

Várok vissza mindenkit nagy szeretettel!

 

A regisztráció menete:
1. Tájékozódj a facebook oldalunkon (facebook.com/tanacsattila.etelszobraszsuli) a soron következő képzéseink témájáról.
2. Amennyiben szeretnél részt venni a képzéseken, a weboldalunkon (etelszobraszsuli.hu) tudsz regisztrálni a képzéseink menüpont alatt, kiválasztva a jelen csomagot. (LÁSD LENTEBB!)
3. A regisztrációt követően utald el a bankszámlaszámunkra a képzési csomag ellenértékét, majd küldd el csatlakozási kérelmedet a képzés zárt facebook csoportjába (facebook.com/groups/etelszobraszsulionline/). A befizetésről online számlát küldünk.
A regisztrációnál különösen ügyelj arra, hogy a megadott adatok alapján beazonosítható legyen a facebookon használt felhasználói fiókod!
4. A befizetéseket minden hónap utolsó hetében dolgozzuk fel, s azok fényében léptetünk be a következő hónapra.
5. Az összeg megérkezésével automatikusan lehetőséget kapsz, hogy a zárt csoportom tagjaként együtt dolgozz,tanulj velem a kért időszakban.

Az általad regisztrált időszak végén ( minimum 1 hónap)  a rendszer automatikusan kiléptet az oldalról.


Köszönöm, hogy velem tartasz, várlak szeretettel online konyhámban!

Ha mindezek ellenére, te személyesen szeretnél tanulni tőlem, az öt alkalmas( 5x4 órás) helyszíni képzés ára: 85 000 Ft /fő mely részleteit személyesen tudod velem egyeztetni.

Helyszín: Szigetszentmiklós Somogyvári Gyula út. 3.
www.etelszobraszsuli.hu
facebook.com/tanacsattila.etelszobraszsuli
facebook.com/groups/etelszobraszsulionline/